Partizanska bb, 31205 Sevojno
Phone: +381 31 510 144
E-mail: office@coppercom.rs

PVC i ALU Stolarija

HomePVC i ALU Stolarija

PVC i ALU Stolarija

Dugi niz godina na tržistu raste tražnja za Al i PVC stolarijom kao najzastupljenijom i najprodavanijom stolarijom kako kod poslovnih , tako i privatnih objekata. To se može pripisati osnovnim prednostima ovih materijala koje su brojne, kao što su izolacija, otpornost, lako održavanje.

PVC i Al stolarija pruža najbolju termo izolaciju prostora – minimalni gubitak toplote i akustičnu izolaciju – smanjuje nivo buke. Proizvedeni su od postojanog materijala koji je otporan na sve vremenske uslove, vodu i hemijske materije, nije podložan deformisanju . Veoma je lak za održavanje jer ne zahteva redovno farbanje ili neke druge vidove zaštite. PVC stolarija pogodna je za pojedinačne stambene objekte, prozore manjih površina, dok se Al stolarija preproučuje za veće površine, fasade, poslovne prostore, izloge.

Nudimo širok asortiman PVC i Al stolarije, usluge izrade, prevoza i montaže . U svakom trenutku možemo odgovoriti na jedinstvene i specifične potrebe i zahteve. Naš tim je spreman da izadje u susret svakom kupcu, što podrazumeva izlazak na teren, predlog najboljih rešenja prilikom izbora profila, izrada ponuda i brza i efikasna montaža. Veličina,oblik, boja prozora i vrata mogu se prilagoditi pojedinačnim zahtevima jer se rade po meri i želji kupaca.

Nudimo Vam najbolja rešenja i širok spektar gotovih proizvoda izborom kvalitetnih aluminijumskih profila (ETEM,Alumil, Elvial), PVC profila (ETEM, Rehau, Veka), okova (Maco, Stublina, Roto) i stakla.

Copper-Com Ltd
Contact info

Address: Partizanska bb, 31205 Sevojno
Telephone:+381 31 510 144

+381 31 510 544
+381 31 531 465
E-mail:  office@coppercom.rs

2023 © Copper-Com Ltd. All rights reserved. Powered by Red Cloud.